42-vjeçari i cili nuk udhëtoi me ekipin në Medellin, Kolumbi për ndeshjen e parë të finales me Atletico Nacional ku 19 nga shokët e tij të ekipit humbën jetën, është shfaqur shumë i trishtuar.

Supozohej që unë  të shkoja në atë udhëtim, por përfundova duke qëndruar. Çdo gjë ka një arsye në jetë. Unë nuk udhëtova në Palmeiras (të dielën), sepse doja që loja ime e lamtumirës të ishte këtu kundër Atletico-MG, kur unë do të përfundoja karrierën me 300 lojra për klubin. Si ka pasur një ndryshim në udhëtim, ata nuk do të kthehen në Chapeco dhe shkuan direkt nga Sao Paulo në Medellin. Kështu Caio [Junior] tha se nuk do të marrë mua“, deklaroi portieri.

Duke u përpjekur të mbante lotët Nivaldo u tha gazetarëve që do ti jap fund karrierës timë pas kësaj deklarate.

Loading...