Portieri i Vardarit, Filip Gacevski, asshpër ka kritikuar seleksionuesin Igor Angelovski, pas mospërfshirjes së tij për ndeshjet e Ligës së kombeve.

“Ëndërr e cdo futbollisti të luaj për fanellën e reprezentacionit. Unë kam qenë në reprezentacion dhe besoj se kjo gjeneratë sigurisht do t’ia dalin. Megjithatë, për fat të keq kemi seleksionues i cili shtiret se është seleksionues më i mirë, ndërsa njerëzit se dinë se cfarë njeriou është”, ka shkruar mes tjerash Gacevski në facebokun e tij.

Ps:Linku për të lexuar letrën e Gacevskit: https://www.facebook.com/gaca.gaca.5/posts/942798749238616

Loading...