Prej sot fillon sezoni i mbajtjes së obligiueshme të pajisjeve dimërore – znxhirëve për veturat. Shoferët e veturave dhe automjeteve tjera prej sot duhet t’i mbajnë me veti zinxhirët dhe gomat e dimrit, kurse shoferët e automjeteve transportuese duhet të mbajnë afër vete edhe llopata./Lajm

Loading...