Redaktorja e RTK-së, Ramize Murtezi-Shala nderohet nga presidenti amerikan për punën në
mbrojtjen e të drejtave të njeriut. Eshte ky një lajm i mirë për gjith stafin e RTK-së, por edhe për
qytetarët e Luginës së Preshevës, pasi që Ramizja është nga Presheva e cila me bashkëshortin dhe
fëmijët e saj jeton në Prishtinë. Portali informativ www.rtvpresheva.com i dëshiron suksese edhe në
të ardhmen Ramizes.

TRUMP NDERON MURTEZI-SHALËN

Ramize Murtezi- Shala, redaktore në RTK, nderohet nga presidenti amerikan për punën në mbrojtjen e të drejtave të njeriut

Posted by RTK on Sonntag, 18. März 2018

Loading...