Tashmë shqiponja është shndërruar në një epidemi, kjo falë kompleksimit të serbëve ndaj saj, edhe pse në fillesat e veta nuk ka patur të bëjë fare me ta.
Me dyshen Xhaka – Shaqiri, të shënjestruar për gjestin e tyre nga serbët, të cilët u qanë deri të FIFA për “Provokacija”-n e pretenduar ndaj tyre, e nga e cila u ndëshkuan me gjobë, është solidarizuar një tjetër “armik” serbësh e mik shqiptarësh, ish-presidenti kroat Stime Mesiç i cili ka bë shqiponjën me bukuroshen shqiptare, Hana Shehu.
Me gjestin e tij, Mesiç ka përcjellë pra dhe konstanten e ndenjave kroate ndaj serbëve, ndasinë e madhe mes tyre.

Loading...