Kronikë

Prilep: Vëllai ia përdhunon gruan vëllait

Tridhjetë vjeçari S.S. nga një fshat i Prilepit mbrëmjen e të hënës ndaj të martës e ka dhunuar gruan e pa martuar të vëllait të tij, transmeton TetovaSot.

Horori i gruas ka nisu pasi që S.S. e ka marr veturën “Golf 4” nga një bashkë fshatar dhe ka shkuar në vendin ku është gjetur vëllai i tij Sh.S.(50) dhe gruaja e tij L.K.(52). Në një moment Sh.S. ka ikur nga shtëpia me vëllain e tretë S.S. ndërsa sulmuesi e ka shfrytëzuar momentin derisa L.K. ka qenë vet dhe fizikisht e ka sulmuar.

Nga policia informuan se ka vijuar një sjellje e dhunshme në veturë pas së cilës kanë ikur në drejtim për në Veles. Gjatë kohës së vozitjes, S.S. vazhdimisht e ka goditur gruan, ndërsa kur vetura ka pasur defekt, ai ka dal, ka vazhduar me goditjet dhe e ka dhunuar mbrapa në veturë.

“Kanë shkuar në një objekt të një firme private ku S.S. ka kërkuar telefon që t`i lajmërohet vëllait. Pasi që ka biseduar me të, ka ikur, ndërsa L.K. ka ngelur në objekt”, theksuan nga policia.

Kur Sh.S. ka arritur në vend, gruaja i ka rrëfyer gjithcka pas së cilës rastin e kanë paraqitur në polici. Tani po gjurmohet pas S.S.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

To Top