Rënia e temperaturave dhe reshjet e shumta të shiut e kanë kapur rajonin e Prilepit duke e futur nën ujë, transmeton TetovaSot.

Shiu  dhe bubullima ka dëmtuar shumë të mira bujqësore në Prilep duke shkaktuar edhe dëme të dukshme materiale në shtëpi të ndryshme  brenda dhe jashtë këtij vendi.

Përndryshe për momentin në Prilep po realizohet festivali i birrës./TetovaSot/2345

Loading...