Arabia Saudite njihet si shtet islamik, ku punohet sipas sheriatit.

Megjithëse shumica e femrave në këtë shtet mbulohen, kjo nuk vlen edhe për një princeshë të këtij vendi arab.

Bëhet fjalë për Deena Abdulaziz Al-Saud, e cila është një prej princeshave të shtetit ku ka lindur religjioni islam. Ajo ka një butik të rrobave luksoze dhe ka një imazh evropian.

Deena ka flokë të shkurtër, fustan të shkurtër dhe nuk duket fare si banoret e vendit të saj.

Vlen të theksohet se në vitin 1996 ka kurorëzuar romancën me Princin Abdulaziz Bin Nasser Bin Abdulaziz Al-Saud, birin e princit Nasser bin Abdulaziz Al-Saud, ku nga kjo martesë ka tre fëmijë.

 

Loading...