Soldiers push the vehicle and trailer carrying the ashes of Cuba's late President Fidel Castro after suffering a mechanical issue in Santiago de Cuba, Cuba, December 3, 2016. REUTERS/Ivan Alvarado

Automjeti i cili ishte duke bartur hirin e Fidel Castros është thyer dhe si pasojë ushtarët është dashur që ta shtyjnë atë përgjatë rrugës së mbetur.

Prishjet apo dëmimet e automjeteve janë shumë të shpeshta në Kubë, kjo si rezultat i embragos ekonomike me Amerikën, gjë e cila ka ndikuar që numri i automjeteve të reja në vend të jetë mjaft i vogël.

Në vazhdim shihni fotografitë ku shihen ushtarët që janë të detyruar të shtyjnë automjetin që po barte hirin e mbetur nga kubanezi Castro.

Loading...