Maqedoni

Projekti ”Talentium”, finalja mbahet këtë të shtunë në Gostivar

Talentium-780x439

Të shtunën, më 22 prill 2017, me fillim në ora 14:00, Forumi Rinor Islam organizon finalen e madhe në kuadër të projektit “Talentium”, e cila do të përmbajë garë në fjalime motivuese dhe mini-dokumentare nga nxënësit e shkollave të mesme të qytetit të Kumanovës, Shkupit, Tetovës dhe Gostivarit. Finalja e madhe do të mbahet në sallën e kinemasë në City Center në Gostivar, njofton Telegrafi Maqedoni.

Projekti “Talentium” është projekt i realizuar nga Forumi Rinor Islam, për shkollarët e mesëm të vitit të tretë dhe të katërt. Projekti zgjati katër muaj dhe në vete përfshiu trajnime në sferën e komunikimit, mediumit dhe lidershipit. Në finalen e madhe do të garojnë tetë nxënës, të cilët u zgjodhën si më të mirët në fjalime motivuese nga garat në qytetet përkatëse.

Njashtu do të paraqiten në garë edhe tre dokumentarë, të përgatitur nga nxënësit pjesëmarrës në projektin “Talentium”.

To Top