Prorektori i Universitetit të Tetovës Arbër Çeliku dhe bashkëshortja e tij Gjyla Çeliku takuan në Amerikë senatorin Tim Kaine. Prorektori shkruan në faqen e tij të facebookut:
“Takimi i sotëm në Chicago me ish-kandidatin demokrat për zv-president të SHBA-ve dhe senatorin e tanishëm, z. Tim Kaine, ishte shumë i frytshëm, sidomos sa i përket çështjes shqiptare, ende të pazgjidhur dhe të komplikuar në rrethanat e tanishme shoqërore-politike në territorin e Ballkanit… ftesa e tij ishte që së shpejti takimin e radhës ta zhvillojmë në zyrën e tij në Uashington për të diskutuar gjerë e gjatë mbi çështjen shqiptare dhe mundësitë e formësimit më të favorshëm politik në të ardhmen…

Loading...