Bukuresht, 27 nëntor – Rreth 20 mijë manifestues marshuan para ndërtesës së parlamentit në Bukuresht.

Ata protestojnë kundër ndryshimeve, që propozon qeveria në sistemin e drejtësisë dhe sistemit të tatimit të pagave.

Ndryshimet kontestohen nga shoqëria civile por edhe nga Komisioni Europian.

Protesta e të dielës konsiderohet si më e madhja prej manifestimeve anti-qeveritare të shkurtit.

 

Loading...