“Tërmeti” dhe miliona protestues mbetën vetëm dëshirë e organizatorëve, ish kryeministrit Andonis Samaras dhe liderit të partisë opozitare Nea Demokratia, Kirajkos Micotakis, thuhet në njoftimin e Kabinetin e kryeministrit të Dreqësisë, Aleksis Cipras, pas protestës së sotme në Athinë të Greqisë, transmeton SHENJA.
“Në protestë, ashtu edhe siç pritej kishte vetëm mijëra qytetarë. ‘Tërmeti’ dhe miliona demonstrues të shpikur nga organizatorët Samaras dhe Micotakis, të cilët dëshiruan ta përvetësojnë protestën mbetën vetëm dëshirë. Qeveria udhëhiqet nga principi i interesit patriotik, vëmendjes, përpikshmërisë dhe nëpërmjet pozitave të qarta, të cilat kanë për qëllim bashkëpunimin, mirëkuptimin e ndërsjellë dhe zhvillimin e përbashkët. Shumica e qytetarëve grek, të cilët e shikuan protestën nga televizionin, pa dallim qëndrimeve të tyre, janë të bashkuar në besimin se çështjet e mëdha të politikës së jashtme nuk duhet të zgjidhen me fanatizëm dhe jotolerancë”, thuhet në njoftimin, transmeton SHENJA.

Loading...