Maqedoni

Protesta para banesës së kryetarit të Lëvizjes BESA, Nexhbedin Kahremani, policia ruan ndërtesën (Video)

Dhjetëra qytetarë janë tubuar para banesës së deputetit dhe kryetarit të Lëvizjes Besa të zgjedhur në kuvendin e mbajtur në Shkup, Nexhbedin Kahremani, duke protestuar dhe duke kërkuar që të dorëzojë mandatin e deputetit, transmeton Gazeta Lajm.

Proestuesit mbajnë pankarta, kurse ndërtesa sigurohet nga një kordon policor.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FTetovaaSot%2Fvideos%2F1854641961235926%2F&show_text=0&width=273″ width=”273″ height=”476″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true”></iframe>

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

To Top