Mijëra grekë sot dolën në rrugët e Selanikut dhe Athinës për të protestuar kundër masave të reja të qeverisë për të rritur taksat dhe masa më të rrepta shtrënguese.

Masat e qeverisë kanë zemëruar shumicën e qytetarëve, të cilët sot në mëngjes ku në përleshjet e vazhdueshme me policinë ata nuk u lejuan të protestojnë para ndërtesës qeveritare. Policia përdori gaz lotsjellës dhe shok bomba për të shpërndarë protestuesit.

423

Loading...