Protestë: “Largo deponinë nga qyteti”

Në rrjetin social Facebook Bashkesia Lokale Dardania,  përmes grupeve të ndryshme  dhe krijimit të ngjarjve (event) bëjnë thirje deri tek të gjithë qytetarët që ta mbështesin protestën e organizuar me moton “Largo deponinë nga qyteti”. Lëvizja qytetare Eco Guerila e mbështet plotësisht këtë protestë dhe do të angazhohet ne mobilizimin e njerëzve, njofton LAJM.

Protesta do të fillojë nga Komuna e Tetovës nga ora 12.00(md)
“Ejani bashkë me familjet tuaja që përmes protestës të shprehim pakënaqësinë për deponinë e egër në hyrje të qytetit.

Дојдете заедно со вашите семејства преку протест да изразиме незадоволство од дивата депонија во влезот на градот”, është mesazhi i tyre në Facebook./LAJM/

Loading...