Aktuale

PRSD: Kërcënimi më i madh për sigurinë e Maqedonisë është Nikolla Gruevski

PRSD-780x439

“Kërcënimi më i madh për sigurinë, stabilitetin dhe unitaritetin e Republikës  së Maqedonisë është personalisht Nikolla Gruevski”, thonë nga partia PRSD, njofton Portalb.mk.

“Ai edhe njëherë tregoi, se tragjedinë personale politike të tij, do që ta kolektivizojë që ta shpëtojë vetin dhe personat rreth tij nga përgjegjësia ligjore për të gjitha të këqijat që ua ka bërë qytetarëve në dekadat e fundit”, shtojnë nga PRSD.

Sipas tyre, nga zgjedhjet e 11 dhjetorit ka formulë të qartë për zgjedhje nga kriza politike, ndërkaq ai dhe VMRO-DPMNE, siç thonë nga PRSD, nuk janë pjesë e sa.

To Top