Shija mund të mos jetë më e mira e mundshme, por dobitë i ka të shumta.

Uji i kripur i detit, ka një sërë dobish për organizmin, pasi e pastron atë nga toksinat, mundëson rifitimin e lëngjeve të humbura përmes djersës dhe jo vetëm kaq.

Nëse pini ujë me kripë, forconi sistemin imunitar, ruani kompaktësinë e kockave, do të jeni një lëkurë më të shëndetshme, transmeton noa.

Life Giving Water

Gjithashtu uji i kripur i detit ndihmon për të mbajtur ekuilibrin e sheqerit në gjak, për të luftuar inflamacione të ndryshme dhe ajo që të gjithë e dimë, ndihmon edhe për pastrimin e hundëve.

Natyrisht për shkak të përqendrimit të madh të kripës nuk këshillohet të pihet përditë, por herë pas here, do ju bënte vërtetë mirë.

Loading...