Emisioni investigativ italian “Le Iene” ka bërë një reportazh për rekrutimet e shqiptarëve nga ISIS.

Gazetarët e këtij emisioni kanë shkuar në Kaçanik të Kosovës, nga ku është dhe një nga terroristët më të kërkuar Lavdërim Muhaxheri.