‘Fifty shades Darker’ tani është prezantuar edhe me një trailer të plotë.

Edhe pjesës së dytë e serisë së librave ‘Fifty shades’ i është realizuar një film dhe tani është publikuar edhe traileri i parë.

Në këtë trailer shihen shumë skena që janë të bazuara në libër, gjë për të cilën lexuesit e librave janë shprehur shumë të kënaqur, përcjell lajmi.net.

Filmi ‘Fifty shades Darker’ do të dalë në kinema në shkurt të vitit 2017, ndërsa pjesa e tretë vjen pas një viti, në shkurt të 2018.

Loading...