Studiuesi dhe koleksionisti Hysen Dizdari paraqiti përpara publikut në qytetin e Shkodrës librin e tij album ”Gjergj Kastrioti-Skënderbeu në pullat shqiptare, 1913- 2017”.

Libri është fryt i një hulumtimi 10 vjeçar nga ana e autorit dhe paraqitet përpara publikut në Vitin Jubilar të Skënderbeut, shpallur nga qeveria e Shqipërisë dhe ajo e Kosovës.

Studiuesi Dizdari thotë se figura e Heroit Kombëtar zë vend të rëndësishëm në filatelinë shqiptare, duke nisur me pullën e parë që daton nga dhjetori i vitit 1913./ KultPlus.com

Loading...