Maqedoni

Punonjësi në MPB, në gjendje të dehur ka keqtrajtuar gruan fizikisht dhe psikologjikisht

Policia-e-Maqedonise-2-780x439-696x391

Dje në orën 17:00, në SP të Koçanit, është paraqitur 38 vjeçarja K.A.K. ka raportuar rastin se ishte keqtrajtuar psikologjikisht dhe fizikisht nga burri i saj të njëjtën ditë rreth orës 16:00, gjegjësisht 39-vjeçari M.K. punonjës në Ministrinë e Brendshme, përcjell Fol.

Përndryshe, sipas kërkesës, M.K. në gjendje të dehur ka filluar me kërcënime serioze për jetë e saj dhe menjëherë ka kërkuar të dilte nga shtëpia dhe të lë fëmijën shtatëmuajsh.

Burri i saj, çdo ditë ka qenë në një gjendje alkoolike dhe çdo herë e ka keqtrajtuar në mënyrë të ngjashme psikologjike dhe fizike. Në dhjetor të vitit të kaluar, përsëri nën ndikimin e alkoolit, ai ka nxjerrë pistoletën zyrtare dhe ka gjuajtur disa plumba në dhomën e ndenjës.

Për rastin është njoftuar PTHP me urdhër të M.K. dhe i është marrë arma zyrtare po merren masa për të pastruar ngjarjen.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

To Top