Banorët në një qytet të përgjumur të Serbisë kanë mbetur të habitur kur panë këto pamje të tmerrshme dhe përplot mister. Dyshojnë se natën në qiell janë shfaqur gjashtë UFO.

Është fjala për vendin Donji Milanovac të pjesës lindore të Serbisë ku u xhiruan gjashtë drita të cilat papritur u shfaqën në diell rreth orës 10 të mbrëmjes, raporton Mirror-i britanik, përcjell Metro.

Video e tregon një objekt fluturues në formë të trekëndëshit i cili bën dritë.

Pamjet u xhiruan me kamerë të telefonit, dhe u publikuan në YouTube nga një njeri me emrin Dragan Vasic.

Videoja zgjat afër 2 minuta dhe i shfaq dritat në diell para se ato të zhduken njëra pas tjetrës.
Pas kësaj nuk kanë munguar reagimet e përdoruesve të rrjeteve sociale.

Përdoruesja me emrin ‘Vikica’ shtoi:

“Rusët kanë lansuar një pilot satelit të quajtur “ylli më i ndritshëm i qiellit”, që duhet të ketë një fletë metalike të madhe..Ne jemi të rrethuar nga aq shumë satelitë që janë të rinj e të vjetër, për të cilët ne as që mund të jemi të vetëdijshëm”.
Zyrarët serbë nuk kanë komentuar këto pamje.

Loading...