Vajza, ju të gjitha meritoni një partner ideal dhe kurr mos ndaloni së kërkuari më shumë te kandidati potencial për të qenë i dashuri juaj.Ka gjithmonë një djalë të përsosur deri diku i cili po ju pret kështu që rrini single deri sa të gjeni dikë që është po aq i egër dhe pasionant sa Christian Grey,  transmeton Intv.al.

Ne ju sjellim cilësitë perfekte që çdo femër duhet të kërkojë te çdo mashkull:

1- Qëndroni single deri sa të gjeni djalin që pa pikën më të vogël të turpit, vendos dorën në kurrizin tuaj, ju afron më afër dhe ju puth në publik

2- Qëndroni single deri sa të gjeni djalin i cili ju surprizën dhe dëshiron tju prezantojë me prindërit e tij

3- Qëndroni single deri sa të gjeni djalin që është po aq i egër dhe pasionant sa Christian Grey te Fifty Shades of Grey

4- Qëndroni single deri sa të gjeni djalin i cili se ka problem t’ju kapë të pasmet në publik dhe të bëjë xheloz këdo që ju shikon

5- Qëndroni single deri sa të gjeni djalin i cili do zihej deri në vdekje për ju sepse s’do t’ju humbasë për asgjë në botë

6- Qëndroni single deri sa të gjeni djalin i cili do jetë pranë teje sa herë që të keni nevojë

7- Qëndroni single deri sa të gjeni djalin i cili ju bën të kuptoni se jeni “e gjithë bota” për të, që ju tregon se ju e keni kompletuar atë.

8- Qëndroni single deri sa të gjeni djalin që s’ka kohë për tu tallur apo për lojra, por është gjithmonë i ndershëm me ju.

9- Qëndroni single deri sa të gjeni djalin i cili vjen direkt në shtëpi pasi të mbarojë punën dhe kurrë nuk harron të darkojë me ju

10- Qëndroni single deri sa të gjeni djalin i cili nuk harron asnjëherë t’ju bëjë të ndiheni “Super” gjatë fundjavave, pikërisht djali që ka qëllime të mira seksuale çdo ditë, por veçanërisht në fundjavë.

11- Qëndroni single deri sa të gjeni djalin i cili është i sigurtë se ju jeni e duhura dhe nuk dyshon te ndjenjat e tij për ju

12- Qëndroni single deri sa të gjeni djalin i cili nuk do që ju të ndryshoni, por ju pëlqen kështu siç jeni

13- Qëndroni single deri sa të gjeni djalin pa të cilin nuk mund të jetoni.

Loading...