VIDEO/FUN

Qeni duke vallëzuar nga gëzimi pasi që kthehet në qendrën e shpëtimit

Një qen qesharak – dhe pa qime – ka vallëzuar pas gëzimit që u kthye në shtëpinë e tij të përhershme, në qendrën e shpëtimit.

Nathan, një qen kinez pa qime, ka qejf që t’i argëtojë njerëzit me vallëzimin e tij qesharak.

Qeni i këndshëm, tani 10 vjeç, është bërë hit në rrjetet sociale tash e disa vite për shkak të vallëzimit të tij

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

To Top