Qeveria e Republikës së Maqedonisë ka shqyrtuar dhe miratuar informacionin për nevojë e financimit alternative për realizimin e ndërtimit të rrjetit shpërndarës së gazit në vend, njofton Medial.mk.

Në seancën e mbajtur e cila është e 67-ta me radhë, Ministria e Financave ka për obligim të informojë Qeverinë për mundësitë e financimit për realizimin e ndërtimit të tubacionit shpërndarës dytësor në Maqedoni./Medial.mk/

Loading...