Qeveria vendosi sot mbylljen brenda 31 dhjetorit të të gjitha kazinove elektronike në zonat e banuara dhe të të gjitha njësive basteve sportive në Republikën e Shqipërisë, si edhe disa masa të tjera me rëndësi për sigurinë në shkolla e për intensifikimin e luftës kundër krimit. Këtë njoftim e ka bërë vetë kryeministri Edi Rama. Paraqitjen e tij mund ta shikoni në videon më poshtë.

Loading...