Para pak çastesh një qytetar Dibran shprehet i shqetësuar duke na u drejtuar neve si portal i dibrës.

Sot para derës “Komuna” bashk me firmën “Standart” e prishën rrugën pa asnjë nevojë, atë rrugë 1m e gjysem e kemi paguar vetë.

Ata nuk pyetën askënd e prunë bagerin dhe e prishën, i pyeta si ka mundësi ta prishni pa pyetur askënd?

“Ne bëjmë cka duam dhe në fund përsëri do e regullojmë me kocka” më tha Avni Duraku.

Si mundet me kocka kur ne e kimi regulluar atë me djersë dhe parat tona ata e prishen pa asnjë problem duke dashur ndonjë bashkqytetar i joni të ketë më shumë ujë…

Merni masa ju pastaj do mer masa gjigji për këtë. – ka theksuar qytetari jonë i shqetësuar që dëshiroi të mbetej anonim.

Më në fund e lënë sikur e hapën as nuk e prekën aspak!

Loading...