Shumica e atyre që sot kanë kaluar në rrugën “Rexhep Luci” janë ndalur dhe e kanë fotografuar grafitin në të cilin portretizoj presidentja Atifete Jahjaga. E ajo çfarë u duket interesante është mënyra se si është paraqitur dikush që po besohet të jetë presidentja e vendit, Atifete Jahjaga.

Personazhi që kryesisht është në rroba intime, po identifikohet më presidenten, falë kapelës së policisë çfarë e kishte bartur ajo në detyrën e mëhershme, dhe falë një citati të saj që ishte bërë publik nga parapërgatitjet e një interviste, njofton Klan Kosova. E kjo për qytetarët është e rëndë.

Loading...