g
Falë galerive të veta të artit, skenës teatrore dhe me dizajn inovativ, Londra është shpallur qyteti më i kërkuar në hulumtuesin e Google, transmeton portal Seecult.org.

Muzetë e Londrës janë gjetur në tri vendete para më të hulumtuar në Googl e numri një është Muzeu i Shkencës, në pozitën e dytë Muzeu natyror e në vendin e tretë Muzeu britanik, përcjell Koha.net.

Sipas rezultateve të hulumtimeve, në vendin e katërt është muzeu Metropolitan i New Yokrtu dhe pastaj, në të pestin, Smithsonian në Washoington.

Loading...