Kolona ta gjata automjetesh, te radhitura ne 4 korsi (traka) janë duke pritur per te kaluar vendkalimin kufitar “Tabanoc”. Jane pikerisht turistet e shumte, ata qe po presin me shume prej 30 minuta deri ne 45 min, per ta braktisur Maqednine, njofton Gazeta “Lajm”, nga “Tabanoci”. Kjo pritje edhe për shkak të fluksit të madh të mërgimtarëve të cilët shpejtojnë të kthehen për ta kapur ditën e punës nëpër vendet ku punojnë. Autoritetet kufitare dhe dokanore në “Tabanoc”, po punojnë me kapacitet të plotë dhe intenzivisht./Lajm
20839747_10155115466753167_1473748729_o 20795238_10155115466763167_1500110850_o

 

Loading...