Nismasocialdemokrate, krahas aktivitetit që është duke e bërë në Kosovë, rreth shtrirjes së strukturave të saja, ka filluar edhe me fuqizimin e saj kudo në diasporë.
Sipas një njoftimi të Nismës ky subjekt mori vendim që si kordinator i Nismës Socialdemokrate për Slloveni të caktohet z RAMË BALAJ, veprimtar dhe afarist i sukseshëm në Slloveni.
-Në Slloveni ka shumë mërgimtar,dhe nga sot Nisma socialdemokrate do të jet me afer tyre.Ky subjekt politik po u mundëson mergimtarve që pervojat e tyre ne politik,diplomaci,ekonomi kultur ti shpalosin më lehtë mbrenda dhe jasht vendi.Këtë e tha koordinatori i pasa emruar z-Ramë Balaj,i cili jeton një kohë të gjatë në Slloveni.
Ramë Balaj,u propozua nga Kadri Gërvalla, kryetar I NISMËS në Evropë,dhe u miratua nga kryesisa.
Njofton; Zyra për Informim e Nisma Socialdemokrate në diasporë.

Loading...