Maqedoni

Rasti “Alfa”, pjesa e tretë (Video)

rasti-alfa

Gjykata nuk i quajti të mjaftueshme dëshmitë e dëshmitarëve të cilët garantonin se në ato çaste kanë qenë me Agimin dhe Rexhailin… Ndërkohë, gjykata pranoi deklaratat kundërthënëse dhe me plot gabime të dëshmitarëve të fshehtë të prokurorisë!

Pas publikimit të këtij cikli të emisioneve, institucioneve ju minimizohet hapësira për të mos rishqyrtuar këtë lënde! Nevojitet presion edhe më i madh i opinionit.
#PA_CENSURË p.s (Na falni per kualitetin sepse eshte realizuar ne kushte minimale)

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

To Top