Bedri Ajdari, familjarë i të akuzuarve në rastin kontrovers që në opinion njihet si rasti “Monstra”, ka folur për Lajm TV rreth gjendjes së të burgosurve për këtë rast, çfarë është arritur që brenda 5 vjetëve të zbardhet nga ky rast dhe cili është roli i politikanëve shqiptarë dhe institucioneve të drejtësisë rreth këtij rasti./LajmTV/

Loading...