Maqedoni

Reagojnë familjarët: Pse gjykata i futi me një thes Ahmetin dhe Mijallkovin?

111ahmeti-mijalkov

Vendimi i gjykatës që të mos pranojë deshmitarët e propozuar nga avokatët e Grupit të Kumanovës, ka revoltuar edhe familjarët e tyre, shkruan Gazeta Lajm. “Pse gjykata famkeqe sllavomaqedone na i paska liruar nga dhenia e deshmise disa dëshmitarë “të privilegjuar” që të mos dëshmojnë në rastin “KUMANOVA”, athua pse? Athua pse Ali Ahmetin e paskan fut në një thes me Sasho Mihallkov e Mitko Cavkov? Kjo quhet mohim i drejtësisë, tentim për ta fshehur të vërtetën, dhe vrarë një grup luftetarësh shqiptarë”, ka deklaruar për Gazetën Lajm Ajshe Nezaj, familjare e Valdet Zekajt.

To Top