Autogoli

Reagon Jovani i UDB-së: Nuk e kam torturuar Ali Ahmetin, jemi shokë nga 81-shi!

Jovani i UDB-së ka reaguar përmes rrjeteve sociale lidhur me akuzat e kryetarit të BDI-së, Ali Ahmeti se gjoja e ka torturuar në të kaluarën. Siç shkruajnë disa mediume maqedonase, përmes një postimi në facebook Jovani sqaron se jo vetëm që nuk e ka torturuar Ahmetin, por se janë bashkëveprimtarë që nga demonstratat studentore në Prishtinë të vitit 1981. “Prej atëherë bashkë me Ahmetin me mish e me shpirt jemi munduar ta shpëtojmë Jugosllavinë, por na i prishi planet perëndimi. Pasi dështoi Jugosllavia e formuam bashkë BDI-në që sado kudo ta ruajmë gjallë frymën jugosllave. Unë kam qenë edhe te stanet e Ahmetit në Zajaz. Bile bile unë e kam bë fotografinë e Ali Ahmetit me Artan Grubin te stanet e Zajazit, atë ku janë të veshur me trenerka dhe me birrë në dorë”, ka shkruar Jovani i UDB-së.
Ai thotë se e kupton deklaratën e mikut të tij Ahmetit duke shtuar se ajo deklaratë është për nevoja të politikës ditore, duke rikujtuar se din shum gjëra edhe për laboratorin e drogës që u zbulua në Reçicë. Ahmeti më 17 shkurt tha se e feston Pavarësinë e Kosovës për shkak se e ka torturuar Jovani i UDB-së. Në BDI nuk kanë reagim lidhur me këtë postim të Jovanit. /kumanovasot

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

To Top