Referendumi, fushata vazhdon në Tetovë, Dojran dhe Vallandovë

Koalicioni Bashkë “për” Maqedoninë Evropiane sot do të vazhdojë fushatën në Tetovë, Dojran dhe Vallandovë.

Në Tetovë, tubimi do të fillojë në orën 16:00 dhe fjalimin do ta kryesojë ministri i Punëve të Jashtme, Nikolla Dimitrov.

Ndërsa në Dojran, tribuna fillon prej orës 12:30 dhe në 14:30 spostohet në Vallandovë ku fjalimin do ta kryesojë kryeministri i vendit, Zoran Zaev

Loading...