Së shpejti  nis për herë të parë  spektakli “Balkan Soul”. Një spektakël që do të realizohet nga Producenti dhe  regjisori  i mirënjohur Sokol Guga. Këtë spektakël do ta ekzekuton orkestra filarmonike e Liceut artistik Jordan Misja, drejtuar nga maestro Grid Bici.

Por ajo që mbetët surprizë  dhe që ne nuk do ta zbulojmë  janë emrat e artistëve   që do të marrin pjesë  në spektakël. Aktualisht   grupi i mirënjohur “All in Band”, kanë filluar provat për spektaklin “Balkan Soul”. Spektakli do te mbahet javën e pare te muajit Korrik

Ne nuk na mbetet gjë tjetër vetëm të presim deri në  atë moment të nisjes së këtij spektakli.

Loading...