Renditja e FIFA-s: Maqedonia e 77-ta në

Përfaqësuesja e Maqedonisë në futboll pas dy barazimeve me Finlandën dhe Azerbajxhanin është gjendur në vendin e 77-t në renditjen e FIFAs për muajin prill.

Kjo është një rënie për dy vende në krahasim me muajin kaluar. Maqedonia tani ka 4222 pikë, kurse në mars kishte 441 pikë.

Loading...