Reshjet e shumta të ditëve të fundit kanë sjellë probleme në të gjithë vendin.

Ka patur edhe rrëshqitje të dherave dhe gurëve.

Edhe Dogana e Trebishtit që lidh Shqipërinë me Maqedoninë është bllokuar si pasojë e rrëshqitjes së rrugës.

Rrëshqitja ka ndodhur në pjesën e territorit shqiptar dhe sipas raportimeve rruga është bllokuar në dy kahet.

Rruga ka rrëshqitur në rreth 30 m gjatësi.

Loading...