Maqedoni

Retro/ Rasti “MONSTRA” nga fillimi deri në fund (Video)

monstra

Si rrodhën ngjarjet gjatë këtyre viteve, si u realizua aksioni i koduar “Monstra”? Si u arrestuan dhe etiketuan gratë dhe nënat shqiptare? Si u realizua procesi gjyqësor? Si u dënuan gjashtë shqiptarë me burg të përjetshëm pa asnjë provë, vetëm në bazë të një dëshmitari të mbrojtur? Çfarë tha ish ministrja e Punëve të Brendshme Gordana Jankullovska dhe ish prokuroria GordanaGeshkovska? Të gjitha këto mund t’i ndiqni në retron e mëposhtme të emisionit “Studio e Hapur” në TV SHENJA.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

To Top