Gjatë edicionit të 9-të të Big Brother duket se ka patur shumë nga ish-banorët të cilët nuk janë kënaqur me mënyrën si u zhvillua ky edicion madje as me post Big Brother.
Të radhës që e kanë shprehur diçka të tillë kanë qenë çifti Enida dhe Marjus. Përmes një postimi në Instagram ata kanë shkruar:
“Edhe Post BB e bëtë ashtu siç donit vetë. E dinim shumë mirë që ju vendosnit për çdo gjë (për daljet, për tuesit, për zënkat). Por se s’do na linit me fol çfarë mendonim, s’na e priste mendja. Program i dështuar”, -janë shprehur ata.
dfdfdfd_1498821755-170250

enida_1498821651-4112605Fitues të edicionit të 9-të të reality show Big Brother kanë qenë çifti Fotini dhe Daniel./Gazeta Express/

Loading...