“Fly” titullohet kënga më e re, të cilën Rina Balaj e ka realizuar në bashkëpunim me Fuegon.

Dueti i paralajmëruar ditë më parë nga dy protagonistët, është kompletuar edhe nga ana vizuale.

Tekstin e kanë shkruar Rina dhe Fuego, ndërsa prapa këngës qëndrojnë producentët e njohur të On Records, ZzapnChriss.

Për xhirimin e videoklipit është angazhuar produksioni Filmnation.

Bashkëpunimi me Sin Boy, është një prej projekteve të fundit të lansuara të Rinës. Kënga “Gigi” u lansua në muajin shtator, ndërsa videoklipi i publikuar në YouTube është shikuar shumë.

Loading...