Ndërkohë në kuadër të ditës së çlirimit të Shqipërisë dhe ditës pa makina në bulevardin Dëshmorët e Kombit një grup pensionistësh të apasionuar të kohës se Enver Hoxhës po lëvizin me pankarta në duar dhe me thirrje pro diktatorit.

Me thirrjet “Parti Enver” këta nostalgjik të komunizimit po marshojnë në bulevard të favorizuar edhe nga levizja e lirëe njerëzve.

https://www.youtube.com/watch?v=qiVHHzuCrlE

Loading...