Meghan Markle dhe princi Harry treguan rivalitetin në çift teksa morën pjesë në një lojë të çuditshme, gjatë turneut të fundit.

Dukesha dukej e kënaqur e në të njëjtën kohë e surprizuar kur mundi bashkëshortin e saj që njihet për shpirtin sportiv në lojën me hedhjen e çizmeve.

Personi që e hedh më larg, fiton garën.

Çifti mbretëror arriti t’i shmangej shiut kur koha papritmas u përmirësua.

Për lojën, edhe Harry edhe Meghan veshën çizme të trasha.

Loading...