Majlinda Zeka është nënë e djalit të këngëtarit të njohur të muzikës shqiptare, Majk.

Lidhja e tyre bëri bujë të madhe dhe për shumë kohë mëdiat kanë shkruajtur për ta, dhe më vonë u kuptua se Majlinda ishte shtatzënë

Lidhja e tyre nuk shkoi gjatë dhe ata u ndanë, por tani ata takohen herë pas here për djalin e tyre Roanin.

Roani jeton me nënën e tij por Majk e viziton herë pas here.

Por duket se Majlinda nuk dëshiron qe Roani t’i ndëgjoj këngët e babait të saj, Majkut.

Në një video shfaqet Roani duke kërcyer me këngët e këngëtarit nga Shqipëria, Flori Mumajesit.

Ky i fundit si duket është këngëtari i preferuar nga voglushi Roan.

 

Loading...