Një spektakël interesant është organizuar dhe aty shihet edhe ylli i futbollit anglez, Wayne Rooney, anëtar i Manchester Utd, kur godet me shuplakë mundësin e ringut nga WWE, Wade Barrett. Ky ishte një atraksion në vete dhe që krijoi një atmosferë të jashtëzakonshme në palestër.

Loading...