Në Dibër në rrugën “ 8 shtatori” mbrëmë derisa njëzet vjeçari G.E. nga Dibra ka qenë me shokët e tij C.B.(19) dhe O.A.(21) të gjithë nga Dibra, të njëjtët fizikisht janë sulmuar nga pesë persona nga Dibra, transmeton Almakos.

G.E. iu është dhënë ndihmë mjekësore në Qendrën Mjekësore në Dibër prej ku është bartur në Kompleksin e Klinikave “Nënë Tereza” në Shkup.

Në ora 3.40 në Stacionin Policor në Dibër vet janë paraqitur personat K.K.(27, I.V.(23), C.V.(22) dhe H.B.(25) të gjithë nga Dibra, pas masave të ndërmarra është arrestuar edhe personi K.K.(21).

Pas dokumentimit të rastit do të pasoje padi adekuate penale./Almakos/

 

Loading...