I ka thënë fjalë të rënda, ndërsa pastaj nga mbrapa e kanë goditur.

Në lagjen Jarak, pasi radikalët u mblodhën dhe u drejtuan tek lideri i tyre Vojislav Seselj, situata ka ardhur deri te incidenti, kur kryetari i LDP, Djordje Zujovic, u fye nga Miljan Damjanovicit, anëtari i SRS dhe kandidat për kryetarin e Beogradit, e më pas edhe goditje nga mbrapa, pasi që Zujovic kishte thënë me megafon se Seselji ishte kriminel lufte, transmeton gazetametro.net

Siç mësojmë, Zujovic mori disa goditje, ndërsa shumë shpejtë pjesë e kësaj u bënë edhe radikalët tjerë.

Pasi ndodhi e gjithë kjo, i pari i partisë LDP u morr nga policia dhe u largua nga lagja.

https://video.gjirafa.com/metro?video=proteste-kunder-seseljit-rrahje-mes-politikaneve

Loading...