Rajon-Botë

Rrahje në qendër të qytetit (Video)

rrahje

Rrahje masovike mes katalonasve që janë për pavarësimin e Katalonisë dhe atyre që janë për mbetje në kuadër të Spanjës ka ndodhur në Barcelonë. Kjo video tregon se po shtohen tensionet mes përkrahësve të pavarësisë së Katalonisë dhe kundërshtarëve të saj.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

To Top